Buddybites

Custom e-commerce platform

Buddybites is een e-commerce startup die zich focust op “Persoonlijke hondenvoeding speciaal voor je hond”. 

Wat doet het extended team?

Buddybites heeft in 2019 de Unizo starter van het jaar award in West-Vlaanderen gewonnen door een Hello Fresh-achtig platform voor dogfood te ontwikkelen. Het extended team, opgezet via Districts, was en is nog steeds verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en de digitale strategische langetermijndoelen voor Buddybites. Zo kunnen zij zich concentreren op wat het belangrijkst is en dat is hun voeding verkopen aan eigenaren van huisdieren in heel België en Nederland.

Ze combineren een WordPress-website voor informatieve en marketingdoeleinden aangevuld met een op maat gemaakt platform voor het berekenen van de voedingsmix op basis van de parameters van iedere hond. Gebruikers kunnen daarna inloggen in hun gebruikersdashboard om hun abonnement en andere persoonlijke gegevens te beheren. Voor de beheerders van dit maatwerk platform bouwden ze een ERP systeem voor order-, product- & klantbeheer.

De werkzaamheden

Het extended team van Buddybites gaat dagelijks aan de slag om het platform en de gebruikerservaring verder te finetunen.